Lite funderingar

Regnet bara öser ner utan för fönstret och jag sitter här vid datorn och läsar andras bloggar och kollar runt på internet i övrigt. Töserna kommer komma hem om två timmar, så jag har fortfarande lite tid kvar för mig själv. Jag har sett på tre filmer på tv så här långt och fler kommer det blir. Var även ute en sväng med bilen och lämnade tillbaka lite saker som ändå skulle varit tillbaka imorgon. Åkte även till mataffären och köpte med mig lite godis. Jag har verkligen inte ätit bra under den tiden jag varit själv nu. Massa godis, chips och annan skräpmat är vad det har blivit, det ska ändras nu när vardagen kommer tillbaka igen.

Något jag insett nu under de här dagarna då jag varit för mig själv är att jag verkligen vill ha ett eget "place". Är trött på att bo hos någon annan och inte kunna ha mina egna regler. Visst, det finns bra saker med att bo i någon annans hus också för man behöver inte bry sig om räkningar och sådana saker, men jag känner att jag är redo för att starta ett nytt kapitel i mitt liv. Den delen då jag flyttar hemifrån och ska klara mig på egen hand. Ha mitt eget ställe att kalla hem och tja, bara en plats som är min och ingen annans helt enkelt. Tror att jag kommer försöka skaffa mig en egen lägenhet när jag kommit hem igen. Har jag klarat av att bo i någon annans hus i över ett år och klarat mig utan min familj, så kommer jag nog klara av att bo i en egen lägenhet helt galant. Då får jag också chans att skaffa mig en liten hund som jag längtat efter att göra så länge, men inte kunnat göra så länge jag bott hemma då min pappa är allerigisk. Haha, vilka planer jag har för när jag kommer hem :D Ska bli intressant att se hur länge det tar innan jag flyttar ut ur mina föräldrars hem efter att jag kommit hem igen. Kommer i alla fall börja med att bo hos dem ett litet tag i och med att jag inte har något eget ännu, men sen får vi se. Har inte bestämt om jag vill hitta en lägenhet nära eller långt borta, men är rätt sugen på att flytta till Stockholm. Göteborg har aldrig varit en stad för mig, men jag gillar mysiga Stockholm. En storstad i min smak ;P

Jaja, en sak i taget. Först ska jag ju komma hem till Sverige igen och komma tillbaka till livet där. Det kommer bli skönt att få träffa alla igen, för jag saknar dem så mycket. Home is were your heart belongs. Home sweet home!♥

Internet shopping

Eftersom jag inte hittade något jag ville köpa när jag var ute och shoppade i fredags satt jag och kollade runt lite på internet och hittade det här fina myssetet i fleece (byxor + hoodie) som jag beställde från aéropostal.com.

Båda delarena är i den rosa nyansen, men fanns ingen bild på hoodien i rosa. Ska bli så skönt att kunna mysa i det en kall vinterdag ;P

Söndag

Det är söndag förmiddag här borta just nu och jag sitter fortfarande i klädd min pyjamas i min säng. Det är riktigt skönt och jag känner att jag får ta vara på den sista dag jag har för mig själv i huset. Det regnar ute och då känner man ju bara ännu mer för att sitta inne, så det var en bra dag för det att komma. Ska ta och städa huset lite och fixa innan ungarna kommer hem och sen blir det full rulle, då jag kommer vara själv med dem tills på tisdag kväll. Hur ska detta gå? Haha, nä skoja bara, det kommer nog allt gå bra. Sist jag var själv med dem ett par dagar gick allt jätte bra och det kommer det göra denna gången också.

Det är första advent idag också, vilket man tyvärr inte firar i USA. Jag får la fixa det lite mysigt här för mig själv och drömma mig bort och fantisera om en riktig advent. Ska äta mysig frukost och lunch och sen blir det middag med barnen ikväll. Får se vad vi hittar på, men fram tills dess blir det inte många knop gjorda.

Glöm inte bort att idag är sista dagen att tävla. Ikväll klockan 23.59 svensk tid avslutas tävlingen och jag kommer då utse en vinnare som tillkännages på måndag. Tävlings reglerna hittar ni i ett tidigare inlägg (om ni har problem att hitta det så klicka bara på länken här). Lycka till allihopa och gör ert bästa (oseriösa bidrag tas bort med en gång och får ej vara med och tävla). See ya!

Veckans låt

Satt och lyssnade på musik på youtube och började kolla runt bland Beyoncés alla låtar och jag älskar verkligen hennes nya "If I Were A Boy"

Listen and enjoy!

Lördag

Goddagens på er. Tänkte börja med att berätta att jag mår mycket bättre idag än jag gjort de senaste dagarna. Tack och lov för det, för jag orkar inte vara sjuk längre. Det märktes verkligen av igår när jag var ute och gick i alla affärer att jag inte var helt kry, för efter ett tag var jag så öm i kroppen och så trött att jag trodde jag skulle kunna somna på en av bänkarna i mallet. Nä, riktigt så illa var det inte, men bra nästan kändes det som ;P När jag kom hem la jag mig i alla fall för att sova i en timme och sen var jag "up and runing" igen. Drog en snabbis hem till Tina och hämtade filmen som vi aldrig fick tittat klart på förra söndagen och köpte även med mig lite godis och chips på vägen hem igen. Resten av kvällen kollade jag bara på filmer som visades på tv och på olika intressanta tv-serier. Somnade gjorde jag alldeles för sent, men så blir det ibland.

Vaknade vid 10am tiden och det var ju inte vad jag hade planerat. Hade i och för sig inte satt någon väckarklocka heller för den delen för jag ville ge mig själv en chans att sova ut, men jag hade ändå räknat med att vakna lite tidigare. Åt flingor med mjölk till frukost, då jag inte orkade göra något annat idag på morgonen. Dagen ska jag tillbringa här hemma och ta det lugnt. Blir eventuellt även en liten kort promenad idag, men det beror på om jag orkar lite senare eller inte. Annars har jag två filmer som väntar på att jag ska se på dem, så det kanske blir vad jag gör. Som sagt så återstår det att se, för inget är bestämt. Tänker ta dagen som den kommer och sen får vi se vad det blir att jag hittar på. Vad har ni för planer för idag?

Sara

Tävling

I och med att det är "Thanksgiving Weekend" här i USA denna helgen, så kände jag mig lite givmild. Idag när jag var och shoppade i mallet hittade jag ett väldigt fint set med halsband och örhängen som jag tänkte lotta ut. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar till detta inlägg och i sann "Thanksgiving"-anda skriva ner vad ni är mest tacksamma för här i världen. Själv är jag tacksam för att jag har en underbar familj som alltid finns där för mig och för alla mina fantastiska vänner från runt om i världen.

Tävlingen kommer pågå hela helgen och avslutas på söndag (den 30 november) klockan 23.59. Jag kommer lotta ut en lycklig vinnare som jag tillkänna ger på måndag. Lycka till allihopa!

Halsbandet och örhängena.

Fredag

God morgon alla pigga och glada. Idag är det fredag och jag har även denna dagen ledigt, så det hurrar jag för. Natten till idag var inte den bästa. Jag vaknade ett par gånger och hade svårt att somna om och på morgonen idag har näsan bara runnit som ett vattenfall. Som tur är hostar jag inte längre, utan nu är det bara näsan som dummar sig samt att jag fortfarande är lite hängig. Hur som helst så har jag bestämt mig för att jag ska ta en lite sväng till Monmouth mall och kika runt i affärerna, eftersom det är "Black Friday" idag och det innebär att det är storrea överallt. Det kan man ju inte missa för allt i världen, hehe ;P Tror även att det kommer göra mig gott att komma ut ur huset lite och inte bara sitta instängd hela tiden. Jag kommer trycka i mig ett par Alvedon och sen tar jag bilen över till mallet och stannar där så länge jag orkar. Har en känsla av att det kommer vara fullt med folk där i och med rean, men skitsamma för jag ska dit i alla fall.

Nu ska jag ta och äta frukost och sen ska jag klä på mig och göra mig iordning för att ge mig iväg. Får se om jag hittar något roligt att köpa och om jag möter någon jag känner i någon av affärerna. Tjingeling pling.

Ny och fräsch

Ny och fräsch är vad jag känner mig nu. Tog en dusch för en liten stund sen och snacka om att det var skönt. Är alltid skönt att fräscha upp sig även fast man inte mår bra, för vem säger att man måste stinka och vara smutsig bara för att man är sjuk? Ja, jag tänker då i alla fall inte strunta i att duscha, så länge jag inte ligger på dödsbädden och förhoppningsvis sker inte det på ett tag. Jag har tittat på alldeles för många filmer idag känns det som, men har ju inte direkt känt för att springa omkring och hjula idag. Det blir imorgon, haha ;P Nä, men får se hur jag mår imorgon. Som jag skrev i inlägget från imorse så blir det i alla fall inte att jag åker till Jeanette. Synd eftersom vi ses så sällan och det kommer antagligen bli ännu värre när vi kommit hem till Sverige igen. Först och främst eftersom jag åker hem fem månader före henne och sen även för att vi bor på två helt olika ställen i avlånga Svealand. Fick föresten besök av Marta och Noemi förut. Det är två au pairer från Brasilien och de var vänliga nog att riskera att själva bli sjuka bara för att hålla mig sällskap. Jag tyckte att det var jätte gulligt av dem, för det blev ganska långtråkigt att vara här för sig själv hela dagen.

Jag ska ta och krypa ner mellan lakanen igen och mysa till det med en kopp varmchoklad. Att man bara kan ta det lugnt och riktigt mysa till det är ju i alla fall en sak som är bra med att vara förkyld ;D Hur brukar ni spendera dagarna när ni är förkylda? Kram♥

I dream myself back to the white beaches, the crystal clear water and the blue sky!

Julstämning

Idag när jag varit sjuk och bara spenderat dagen hemma för mig själv har jag suttit och lyssnat på massa julmusik. Jag vet att det inte är jul än på nästan en månad, men jag blir alltid på så bra humör när jag sitter och lyssnar på alla mysiga låtar som har med julen att göra.
En av mina favoriter just nu är låten " the Greatest Time of Year" med Aly och AJ. God jul i förskott på er allihopa!

Torsdag

Usch, för att bli sjuk. Det kunde ju inte komma mer olägligt heller. Jag hade ju planerat att åka iväg till Jeanette och spendera lite tid med henne innan jag åker hem. Fy vad irriterad jag blir. Jaja, Jeanette vi får väl hoppas på att våra planer för nyårsdagen inte går i stöpet. Jag kommer bara hålla mig i sängen hela dagen idag och vila, vila och vila lite till. Måste se till att bli frisk, för jag gillar inte alls att vara sjuk. Man missar så mycket och har ingen ork att göra något. Kommer bli mycket tv- och filmtittande idag samt lite varmchoklad, så är jag nog bättre snart.

Skriver lite senare igen. See ya!

Thanksgiving dinner

Tänk vad en liten tupplur kan göra mycket. Visst, jag kände mig inte 100% frisk när jag vaknade (hade inte räknat med det heller), men vilken skillnad jag kände. Jag var inte alls lika trött och jag kände att jag i alla fall skulle kunna klara av resten av dagen. Det var mycket som skulle göras under dagen idag, så det var skönt att jag kände mig lite bättre. Min värdmamma var ledig från jobbet idag för hon hade planerat att ha en liten "Thanksgiving"-middag här idag, eftersom ungarna är hos sin pappa imorgon då "Thanksgiving" egentligen är. Min värdmamma lagade maten tillsammans med barnens mormor och jag hjälpte till genom att stryka bordsduken och duka med tallrikar, glas och bestick. Vid 12.30pm hämtade jag hem töserna från skolan och sen hjälpte de också till att förbereda inför middagen. Vi hade riktigt roligt tillsammans hela eftermiddagen med alla förberedelser och ståhej. Vid 5pm tiden kom de fåtalet gäster som vi hade bjudit in och sen åt vi den goda maten. Efteråt var det dags för dessert och den bestod av tre olika tårtor, "brownies" med hallon och choklad i form av fjärilar. Jag var dock så mätt från maten att jag skippade efterrätten. Som  tur är finns det jätte mycket rester från alltihopa, så jag har att äta imorgon om jag känner för det. Nu har alla gäster åkt hem och barnen har åkt iväg till sin pappa. Min värdmamma håller på att packa för fullt för tillfället, för hon ska åka iväg till Aspen, Colorado imorgon och vara där tills på tisdag. Själv kommer jag spendera hela morgondagen här hemma och sen blir det förhoppningsvis att jag åker till Jeanette på fredag och stannar där tills på söndag. Det beror på hur jag mår imorgon, för känner inte för att åka dit om jag är sjuk. Håller tummarna för att jag kommer vara frisk.

Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis en bättre natts sömn än föregående natt. Ska försöka vila så mycket jag bara kan och krya på mig bäst jag kan. Godnatt!

Onsdag

Blir bara ett litet kort inlägg nu, för jag tänker gå och lägga mig och vila lite nu. Vaknade upp imorse och mådde inte alls bra. Har hostat hela morgonen, näsan bara rinner och jag känner mig bara hänig. Dumma förkylning som ska komma nu också, när jag har planerat att åka iväg till en kompis över helgen. Åka tänker jag hur som helst göra i alla fall, för feber har jag ju ingen och förhoppningsvis försvinner eländet till på fredag då jag åker. Tänker vila riktigt mycket och försöka kurera mig så gott jag kan och sen får vi helt enkelt se hur det går. Håller tummarna för att det inte blir en långvarig förkylning i alla fall, för orkar inte med det. Jag vill försöka hålla mig frisk nu den sista tiden jag har kvar i USA och inte springa runt och vara sjuk. Har en liten stund på mig nu att sova lite innan det är dags att hämta ungarna från skolan för sista gången den här veckan. De har bara halvdag idag igen och imorgon och på fredag är de lediga och då åker de till sin pappa och stannar där över helgen.

Nu kallar sängen på mig. Tjing så länge!

Ny layout

Japp, nu ikväll har jag suttit och fixat med layouten på min blogg. Finns fortfarande utrymme för fler förändringar och attribut, men det blir en annan dag. För tillfället får detta räcka. Har ni några förslag på fler förbättringar jag kan göra, så är jag tacksam för inspiration. Nu är det dags för mig att krypa i säng och sova sött. Godnatt!

Tisdag

Blir ett riktigt sent inlägg idag och antagligen även det enda. Jag har dessvärre inte haft tid att skriva något tidigare idag, så det är därför jag inte gjort det föräns nu. Egentligen har jag inte gjort så mycket, men av någon anledning så rann tiden bara iväg idag. De timmar jag hade ledigt medan barnen var i skolan försvann jätte fort och eftermiddagen kändes som att den knappt existerade. Jag har varit jätte trött idag igen och min mamma kom med förslaget att det antagligen har att göra med min "roliga" höstdepression. Den kommer varje år då timmarna av ljus blir allt färre och vädret slår om och blir kallt och ruggigt. Jag får samma "symtom" varje höst och varje år är jag så dum att jag försöker förneka det hela så länge jag kan, men i slutändan måste jag alltid inse att jag återigen har drabbats. Om jag kunde hade jag gärna skippat att känna mig trött, nere och allmänt lättretlig varje år, men dessvärre finns det inget jag kan göra åt det. Jag har ärvt detta från min far, som också varje år "gräver ner sig i ett hål". Nä, nu blev det deppigt värre här och det orkar jag inte med. Måste i alla fall försöka vara positiv så gott det går, annars förstör jag bara för mig själv.

Kvällen idag tänker jag som vanligt spendera framför tv:n och eftersom ungarna är på middag med sin pappa just nu, så kommer jag skämma bort mig själv med god mat också. See ya!

Dåligt av mig

Glömde ju totalt bort att skriva om min söndag i föregående inlägg. Känner mig lite halv dum nu som så fullkomligt missade detta. Förmiddagen spenderade jag till stor del inne på mitt rum och bara myste under täcket och hade det skönt. Vid 11am tiden kände jag att det var dags att ta tag i dagen, så hoppade in i duschen och det var riktigt skönt och kändes välbehövligt. Ringde Tina och kollade med henne vilken tid vi skulle gå på bio, så vid 1pm åkte jag och hämtade upp henne. Körde till Monmouth mall och såg 2.30pm visningen av "Twilight" och jösses vilken super bra film. Det alla har sagt om den stämde verkligen och man blev bara så fast i hela historien. En underbar film helt enkelt.

Efter bion åkte vi till Blockbusters och hyrde två filmer som vi sen tog med hem till Tina. Vi köpte även med oss kinamat hem och satte oss och kollade på "the Happening". Dock hann vi inte se klart på den förens Tinas värdfamilj kom hem och skulle se på amerikansk fotboll på tv, så det får vi göra en annan gång. Det vi såg av filmen var i alla fall bra, så jag längtar tills jag får se slutet. Åkte hem till mig igen runt 8pm tiden och kollade lite på "the American Music Awards" och sen gick jag och la mig alldeles för sent.

Eftermiddagen idag rullade på väldigt sakta, men nu är den äntligen över. Klockan är efter 8pm och jag har slutat jobba för dagen. Nu ska jag bara sätta mig på mitt rum och titta på tv och sen ska jag försöka (med betoning på "försöka") komma i säng i någorlunda tid. Är ju så himla trött under dagarna nu för tiden och jag har ingen aning om varför. Det spelar ingen roll om jag sover åtta timmar eller om jag sover elva timmar, jag är fortfarande lika trött nästa dag. Någon som har något bra förslag på vad detta kan bero på? Skulle bli jätte glad om någon visste vad det beror på. Puss och kram♥

Måndag

God middag/eftermiddag. Jag sitter här på mitt rum trött och sleten och känner bara för att gå och lägga mig igen, men ska försöka låta bli för annars kommer jag inte kunna sova ikväll. Jag vet inte varför, men jag sover så dåligt nu för tiden. Vaknar flera gånger per natt och har de mest underliga drömmar om allt möjligt. Till exempel drömde jag för ett par nätter sen att jag var gravid och den drömmen kändes så verkligen så jag kan inte ens beskriva det. Jag har ingen aning varför jag börjat sova så dåligt, för det kan bero på många saker. Stress, oro, brist på motion eller något helt annat. Min gissning ligger på att det till viss del beror på att jag vet att min hemfärd till Sverige närmar sig med storm steg. Jaja, förhoppningsvis kommer jag få lugnare nätter snart.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för att åka och tanka bilen och för att hämta ungarna från skolan. Har en lång eftermiddag framför mig, men som tur är jobbar jag bara måndag, tisdag och onsdag denna veckan och sen är jag ledig till nästa måndag.

See ya!

Söndag

"Hola" på er. Förlåt att jag aldrig skrev igår kväll, men det ena ledde till det andra och jag orkade helt enkelt inte skriva efter lång och kalla dag utomhus. Matchen var i alla fall kul att se och nu har jag ännu en upplevelse jag kan checka av från min lista över saker jag vill göra medan jag är i USA. Kallt som i en förbannad iglo var det så man njöt inte så mycket av att behöva sitta still, men det var väldigt roligt att se alla fotbolls spelare springa in i varandra. Det small till rejält ett par gånger så man undrar ju om de inte blir rätt mörbultade efteråt. Här kommer lite bilder från innan och under matchen.

Innan matchen gör man vanligtvis något som kallas "tailgate" och detta innebär kort och gott att man umgås, äter medtagen mat och skämtar runt. Laddar inför matchen helt enkelt.

Matchen är igång.



I paus underhållningen hade de "cheerleaders", en orkester som marscherade på planen samtidigt som de spelade och en dansgrupp som visade upp vad de kunde. Det var riktigt kul att se hur otroligt stor denna sporten verkligen är här borta.

Idag tänker jag ha en lugn dag, men jag har redan planerat in att gå på bio med Tina så ska ta mig ut en liten stund i alla fall. Annars tänker jag mest hålla mig inomhus och borta från kylan. Hoppas ni alla får en trevlig söndag också. Kram

Lördag

Godmorgon! Hinner bara skriva lite grand nu på morgonen innan jag måste göra mig iordning och sen ge mig av. Idag ska jag alltså åka och se på min första amerikanska fotbolls match live. Vet inte vilka lag det är vi se eller vart vi ska någonstans, men jag ser verkligen fram emot det. Kommer bli en intressant upplevelse tror jag, för detta är ju en sport som amerikanerna själva är helt tokiga i så någon charm måste det ju finnas med det i alla fall. Känner mig riktigt utvilad och taggad nu, för jag sov som en stock hela natten och det behövdes verkligen på grund av att jag varit så trött de senaste dagarna.

Nu ska jag dra och fixa färdigt mig själv och det jag ska ha med mig. Det är hela fyra minus grader ute, så jag ska klä mig riktigt varmt. Skriver och berättar om hur matchen var lite senare i eftermiddag.

Tingeling så länge och på återseende!

Äntligen

Äntligen är jag klar med alla saker jag skulle göra nu i eftermiddag och min arbetsdag är över. Har planerat att spendera kvällen hemma och se reprisen av "Top Model - Cycle 11" finalen, för jag bara måste veta vem som vann. Jag håller tummarna för att det var Analeigh, men något säger mig att det kommer vara McKey som vann. Får helt enkelt vänta och se. Imorgon ska jag åka och se på amerikansk fotboll för första gången sen jag kom hit. Jag har funderat på att göra det många gånger, men det har aldrig blivit av och nu blev jag ju inbjuden av Tina att följa med henne och hennes värdpappa så jag tackade ja. Kommer vara borta i stort sätt hela dagen och sen på kvällen jobbar jag för min värdmamma ska ut på något. Vad vet jag inte riktigt, men det spelar heller ingen större roll. Ska även försöka se "Twilight" i helgen, för har bara hört bra saker om den filmen och att döma av trailern så verkar det som en schysst film.
Tänkte bara bjuda på en bild från då jag tog studenten våren 2007. Kan inte säga att jag saknar skolan och allt plugg så himla mycket, men alla klasskamrater, roliga konversationer och känslan att veta vad man skulle göra nästa dag känns så himla länge sen. Saknar :/

Fredag

God morgon! Äntligen är det fredag igen och den efterlängtade helgen är här. När jag vaknade var jag så trött att jag knappt visste skillnaden mellan bak och fram, men efter lite frukost och en skön dusch har jag nu vaknat till och känner mig redo för att ta mig an dagen. För tillfället tar jag det lugnt framför tv:n och snart ska jag ge mig på dagens städning av huset.

Resten av min fredag ser ut ungefär så här:
 # 10.30am - 12pm: Städa nedervåningen
 # 12pm - 4.40pm : Hämta ungarna från skolan och umgås med dem
 # 4.40pm - 6.10pm: Köra töserna till och från gymnastiken

Efter det är det inte fastställt ännu vad jag kommer hitta på. Hoppas jag inte behöver jobba allt för länge ikväll. Nu är det dags att köra igång med städningen. Ha en bra dag. Kram ♥

Ingen rubrik

Oj, vad eftermiddagen rullade på fort. Jag trodde att den skulle kännas jätte lång och utdragen på grund av att ungarna slutade så tidigt, men så fel jag hade. Den stora tjejen stannade kvar inne i centrum och åt pizza och umgicks med sina vänner, så jag hade bara den lilla tösen och det gjorde säkert sitt till. Det är alltid mycket lättare att bara ha den ena av dem, för då blir det inga fighter eller ledsna miner. I alla fall inte lika många, hehe :) Det blev att jag spelade en massa spel och busade med lillan och sen hämtade vi upp hennes syster runt 3pm tiden. Resten av eftermiddagen spenderades bara i hemmets lugna vrå framför var sin dator i stort sett. 8-åringen vid en, 11-åringen vid en och jag vid en. Riktiga datanördar är vad vi är, haha ;P

Nu ska jag ta och kollar på nyaste episoden av "Private Practice" över internet och sen blir det "Strong Medicine" som vanligt och efter det blir det sängen. Ungarna har bara halvdag i skolan imorgon igen, så måste vara någorlunda utvilad om jag ska kunna leka med dem.

Godnatt!

Blir inte alltid som man tänk sig

En väldigt kul grej hände precis och jag bara kände att jag var tvungen att berätta om det. Här i huset där jag bor och jobbar finns det en liten söt siames katt och hon är bara för rolig ibland. När jag satt framför tv:n nere i vardagsrummet och åt min lunch hoppade hon helt plötsligt och utan förvarning upp i mitt knä. Jag tänkte inte så mycket på det för det gör hon alltid, men den här gången gjorde hon något jag aldrig sett henne göra förut. Medan jag satt och äter mina smörgåsar med äggröra ser jag helt plötsligt hur en liten tass kommer upp och lägger sig på min macka och sen försvinner igen. Jag tänkte att jag äter väl bara runt det ställe där hon hade lagt sin tass, men då hände samma sak igen och den här gången fick hon mig att tappa hela smörgåsen. Som tur var landade den på tallriken och inte på golvet, så jag tog med mig alltihop ut i köket, skrapade av äggröran och gav den till den lilla bråkmakaren och det blev ju hon jätte glad över. "Mission accomplished" för hennes del alltså.

Nu är det dags för mig att göra mig iordning och sen åka och hämta barnen från skolan. De har bara halvdag idag och slutar redan vid 12.30pm. Alltså är det hög tid för mig att ge mig av.

Det är tur för henne att hon är så otroligt söt ;P

Torsdag

Förlåta att det aldrig blev att jag skrev igår. Tiden bara flög iväg och innan jag visste ordet av så var klockan redan efter 10pm och då var jag så trött att jag gick och la mig med en gång. Hur som helst så blev det en kort promenad och sen hoppade jag in i duschen och värmde mig, för fy vad kallt det var ute. De senaste dagarna har temperaturen inte legat på mer än noll grader och då håller jag mig vanligtvis allra helst inomhus. Blev inga foton heller den här gången, men det blir fler tillfällen. Efter att jag hade hämtat töserna från skolan hade de en timme att göra läxor och sen körde jag dem till hebreskolan. Medan de var där lagade jag middag och sen hämtade jag dem igen vid 6pm. Kom hem, de bytte om till badkläder och åt middag och sen körde min värdmamma dem till simträningen. Det blev att jag jobbade sent på kvällen för min värdmamma var tvungen att åka iväg på ett möte, så jag fick se till så att barnen kom i säng. Efter det blev det att jag gick och la mig också.

Idag har jag inte gjort så mycket ännu. Städat huset lite och grejat i mitt rum. Jag har även börjat planera hur jag ska kunna få med mig alla mina saker hem igen i januari. Antingen kommer det bli att jag får köpa en resväska till, att jag tar med mig en del övervikt på planet eller så kommer det skickas hem en hel del lådor med posten. Det återstår att se hur jag löser det hela, men på något sätt löser det sig i alla fall till slut. Jag längtar så otroligt mycket till att äntligen få flyga hem igen efter så lång tid borta. Det känns inte som att januari kan komma fort nog och jag vill åka hem nu, men jag ska allt klara slutspurten också.

Puss och kram ♥

Onsdag

Godmorgon alla läsare!
(Jag vet att det inte är morgon hemma i Sverige, men här är det fortfarande det så därav min fina hälsning).

Igår medan jag var ute och tog min promenad började det helt plötsligt snöa. Inga stora snöflingor och inte så mycket, men visst var det snö som föll från himlen. Blev en väldigt kort promenad dock, dels för att det var så kallt ute och dels för att jag inte hade så mycket tid innan jag skulle hämta barnen från skolan. Medan ungarna var på middag med sin pappa på sena eftermiddagen/kvällen städade jag huset lite och sen satt jag och tog det lugnt framför tv:n. När de kom hem såg jag till så de bytte om till pyjamas och sen fick de se lite på tv, innan det var dags för sängen. När båda töserna hade somnat pratade jag lite med min värdmamma och sen gick jag också och la mig.

Idag när jag vaknade var jag riktigt trött och kände inte alls för att gå upp, men jag har ju inget val. Som tur är kan jag alltid ta en liten tupplur när jag kommit tillbaka hem igen efter att ha släppt av flickorna vid skolan. Jag planerar att ta en promenad lite senare idag och då även ta lite fotografier av naturen om jag hittar något fint att fota. Skriver lite senare i eftermiddag igen.

Hej så länge.

Tisdag

Idag kommer det bli en riktigt seg slappar dag för min del, förutom det lilla jag alltid jobbar på tisdagar.. En timme på morgonen och fyra timmar på eftermiddag och sen har man arbetat färdigt för dagen.. Måste säga att tisdagar är en högt uppskattad dag på många sätt.. Man har återhämtat dig efter den gångna helgen, man är en dag närmare nästa helg, nästan alla man känner är tillbaka i sin vardag också så det finns gott om folk att prata med över msn samt som jag nämnde tidigare så jobbar jag bara cirka fem timmar sammanlagt dessa dagar.. Helt underbart.. Har gärna lite fler sådana dagar, hehe ;P

Nä, nu är det dags för lunch för min del.. Planerat att göra mig två knäckebröd med "Philadelphia"-ost på samt en frukt till det.. Mums är vad det ska bli.. Och eftersom det är så fint väder ute, kanske det blir en liten promenad efter lunch också innan det är dags att hämta töserna från skolan..

Sara!!

Dessa dumma regler

Eftermiddagen blev precis lika fullspäckad som jag hade förväntat mig att den skulle bli.. Efter att jag hade hämtat töserna från skolan åkte vi hem och de gjorde sina läxor.. Minstingen var klar med sina läxor relativt snabbt, så för att underhålla henne satt jag på lite musik (the Cheetah Girls såklart, för det är det enda hon gillar för tillfället) och sen så dansade vi loss till det.. Efter någon timmes lek fixade jag iordning ungarnas och min middag och sen var det dags att byta om till simträningen.. Jag höll verkligen tummarna för att jag skulle kunna komma in på militärbasen (där ungarna har sin simträning) utan ett giltigt amerikanskt körkort, men tji fick la jag.. Efter mycket dividerande fram och tillbaka blev det till slut att jag fick vända bilen och köra hem igen.. Som tur var verkade det inte gå någon större nöd på flickorna och det fick ju sin efterlängtade dessert även utan att ha simmat, så de verkade på bra humör ändå.. Vi lekte lite till och sen såg jag till så de hade fått på sig sina pyjamaser innan min värdmamma kom hem.. Pratade lite med henne om hur dagen har varit och sen gick jag upp på mitt rum och satte mig här..

Nu är ungarna i säng och jag ska ta och titta på det senaste avsnittet av "Desperate Housewives" på internet och sen blir det eventuellt även att jag kollar på "Strong Medicine" på tv om jag inte är för trött..

Puss och kram!!

Måndag

Igår på eftermiddagen tog jag en härlig halvtimmes lång promenad och bara njöt av att vara ute.. Det var lite små kyligt, men det var så skönt att vara utomhus så det spelade ingen roll.. Åt lite mat när jag kom tillbaka till huset och sen åkte jag iväg till Monmouth mall för att gå på bio.. Blev att jag såg på "Madagascar 2 - Escape to Africa", för det var den enda filmen som visades vid den tiden jag var där.. Ville egentligen se "Changeling" med Angelina Jolie, men jag orkade inte vänta två timmar på att den skulle börja så såg vad som visades.. Den var helt okej, men jag gillar definitivt första filmen bättre.. Den skrattar man ju nästan ihjäl sig över när man ser.. Den nya hade också roliga ögonblick, bara inte lika många som första..

Idag har jag inte haft mycket för mig.. Som vanligt då det är en arbetsdag såg jag ju till så ungarna kom iväg till skolan och sen har jag även städat huset lite.. Kollat på två avsnitt av "Las Vegas" och nu sitter här hemma för mig själv och väntar på att tiden ska gå.. Har rätt tråkigt för tillfället för det finns inte så mycket att göra, men snart ska jag åka och hämta ungarna från skolan igen och då kommer det bli fart i huset.. Jag kommer ha fullt upp med att hjälpa dem med läxorna, fixa deras middag och sen se till så de gör sig iordning för simträningen..

See ya!!

Hyllning till en underbar vän <3

Har suttit och tittat igenom bilddagboken till en av mina allra käraste vänner här borta i Staterna.. Jeanette, du kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta..

Glömmer aldrig allt roligt vi har gjort.. Vår fotodag i Fairmont Park.. Vårt pepparkaksbak innan jul förra året..


Alla gånger vi träffats i New York City.. Den gången dina föräldrar var här och jag fick träffa dem..


Och allt annat kul vi har gjort tillsammans.. Om du inte hade funnit här för mig i vått och tortt, vet jag inte vad jag hade gjort.. Älskar dig nu och för alltid, sötnos!!

Söndag morgon

Godmorgon!! Det är bara lite mer än en timme sen jag vaknade, fast jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen.. Var uppe för en liten stund sen och käkade frukost (blev bara en skål med flingor som vanligt) och sen kröp jag ner under täcket igen.. För tillfället ligger jag mest och kollar ut genom fönstret och följer trädens vajande i vinden.. Det regnar inte ute idag, men det blåser och är kallt och ruggigt.. Jag ska i alla fall försöka mig på en promenad lite senare idag, för känner att det var alldeles för länge sen som jag bara var ute och gick senast.. I övrigt har jag inga större planer för dagen so far, utan får helt enkelt se vad den kan föra med sig.. Kanske tar en bio senare i eftermiddag eftersom det aldrig blev någon igår, eller så hittar jag på något annat roligt.. Får helt enkelt vänta och se..

See ya!!

Den utlovade uppdateringen

Här kommer nu uppdateringen om vad jag haft för mig idag, precis som jag lovade.. Blev att jag i stort sätt bara höll mig hemma, för vädret var så dystert.. Tog en lite tur med bilen för att lämna tillbaka några böcker till biblioteket, men utöver det har jag inte varit utanför dörren idag.. Så min lugna dag har i stort sett bara bestått av att jag kollat på tv.. Såg ett avsnitt på "Ugly Betty" och ett avsnitt av "Grey's Anatomy" på internet.. Just nu ser jag på "Dr. Dolittle"-maratonet de har på ABC idag.. De visar alla fyra filmerna på rad och jag har ju inget bättre för mig, så det är såhär jag kommer spendera kvällen.. Inget jätte intressant eller exalterade, men det funkar.. Rätt skönt med slappar dagar och det är ju bättre att ta det en dag som denna då man inte har vädergudarna på sin sida, än en dag då solen skiner och allting är perfekt för en dag ute i naturen..


Miss Florida, the sun and the beautiful water so much on days like this!!

Regnet det bara öser ner..

Lördag morgon här borta i Little Silver, New Jersey, USA och det har bara regnat hela morgonen.. Som amerikanerna hade sagt: "It's poring cats and dogs".. Haha, älskar det uttrycket för det låter så otroligt fånigt att det skulle regna katter och hundar, men som sagt så är det ju bara ett uttryck.. Som tur är så åskar det inget i alla fall och tur är väl det, då jag inte är något stort fan av muller och blixtar.. Regn kan vara ganska mysigt, för då kan man krypa ner i sängen med en bra bok eller vira in sig under en filt framför tv:n och bara ha en riktig gosedag..

Hur som helst så kommer jag nog inte göra fler knop idag, än jag gjorde igår.. Städade visserligen hela huset undet tiden ungarna var i skolan samt tog katten till vetrinären för vaccination, men utöver det tog jag det ganska lugnt.. Satt ner och åt pizza framför tv:n med hela min värdfamilj på kvällen (det var riktigt mysigt) och när jag hade slutat jobba för dagen satte jag mig på mitt rum och kollade på lite tv innan jag kröp till säng vid 10.30pm tiden..

Idag vaknade jag vid 8.30am och tog mig sakta med säkert upp ur sängen.. Var så himla trött att jag bara ville somna om, men kände att det var dags att gå upp så jag inte sov bort hela morgonen/förmiddagen.. Min värdmamma bad mig fixa iordning pankakor till barnens frukost, så det har jag gjort nu på morgonen.. Egentligen skulle töserna spendera denna helgen hos sin pappa, men de ringde honom igår och frågade om de inte bara kunde gå på bio och middag med honom idag (lördag) och vara här hos sin mamma resten av tiden och det gick han med på.. Han ska visserligen ta lilltösen till hennes simtävling imorn, men det är i stort sett all tid de kommer ha med honom denna helgen.. Jag kanske drar iväg på en bio medan ungarna är med sin pappa idag, men det återstår att se.. Kanske även slår en pling till Tina och kollar om hon har några planer för idag.. Har inte pratat med henne sen förra helgen, så det är nog dags att höra av sig nu tror jag ;P Skriver ett inlägg lite senare idag och berättar vad det blev att jag hittade på..

Tingeling så länge!!

Konserten

Igår eftermiddag (klockan 5.45pm för att vara exakt) satt jag, mitt yngsta värdbarn och en av hennes kompisar på tåget påväg mot Newark.. Vi tog bilen till tågstationen här i Little Silver och sen färdades vi alltså med tåg.. Till tösernas stora förtjusning var det ett dubbeldäckar-tåg vi fick åka med och vi skulle ju självklart sitta på övervåningen.. De pratar och skrattar och verkar hur exalterade som helst.. Vid 6.48pm anlände tåget till Newark Penn Station och då var det dags att gå den korta biten till "the Prudential Center" där "the Cheetah Girls"-konserten skulle äga rum.. Regnet det bara öste ner, men det var inte något som vi brydde oss om det minsta för vi skulle ju på konsert och lite regn har ju ingen dött av ;P När vi kom fram till den stora arenan (där det även spelas hockey, basket och ett flertal konserter varje vecka) visade vi upp våra biljetter och sen letade vi oss till våra platser på läktaren.. Vi satt relativt långt bort från scenen, men det var helt okej ändå.. Man såg allting hur bra som helst, det enda som inte var perfekt var att medlemmarna i gruppen såg ut att inte vara mer än fem centimeter långa.. Var ju mer för musiken vi var där i alla fall (eller snarare jag var där, för flickorna var det ju tanken att vara så nära sina idoler)..

Själva konserten sen var hur bra som helst.. Först var det ett förband som hette "the Clique Gilrs" som sjöng sina låter i ungefär en halvtimme, sen var det en paus på 40 minuter.. Stämmningen byggdes upp inne i arean och sen kom de äntligen ut på scenen.. De som alla hade väntat på.. "The Cheetah Girls"!! "The Cheetahs" (som de också kallas för) sjöng nästan bara låtar som jag visste texterna till.. Det var nog bara två utav alla låtar som jag inte kunde mer än refrängerna till.. De sjöng bland annat "Cheetah Love", "Fuego", "No Place Like Us" och självklart också "One World", eftersom det till och med är namnet på turnén.. Det hördes tydligt att det var fullt med barn i publiken, för varje gång någon av "the Cheetahs" skrek ut: "Make some noise", så hörde man nästan bara gälla barnstämmor.. De sjöng, dansade och pratade med publiken i cirka en timme och sen var det hela över.. Vid 9.40pm gick vi sen trött, men glada till tågstationen för att ta tåget hem.. Dock så missade vi precis tåget, så vi var tvungna att vänta en timme till.. Töserna var så trötta att de nästan somnade medan vi satt och väntade och sen väl på tåget så blev det faktiskt så att de båda somnade.. Jag gjorde mitt bästa för att hålla mig vaken för jag var så trött att jag hade också kunnat somna, men jag klarade av att inte somna ;D

När vi kom tillbaka till Little Silver igen körde jag hem kompisen och sen åkte jag hem med lillan och bäddade ner henne i sängen.. Alla andra i huset hade redan somnat och inte undra på det, då vi inte var hemma föräns vid 12am (midnatt).. Så fort jag hade fått lilltjejen i sängen gick jag också och la mig och min dag var över..

The Cheetah Girls!!

Todays outfit



Dagens outfit:

Jeans från JC
Underlinne från Aéropostel
T-shirt från Charlotte Russe
Scarf från Express
Skor från DinSko

Mascara

Detta är lätte den bästa mascaran som jag någonsin har använt.. Den gör dina ögonfransar långa och fylliga, utan att klumpa ihop dem.. Den heter "Lashblast" och är från Covergirl Cosmetics.. Love it!!

Detta är vad det står på Covergirls hemsida:

"Get a blast of lush, volumized lashes! LashBlast's patented volume-boosting formula and patent-pending brush are designed to max-out each and every lash, leaving you with the ultimate big lash look."

Rekomenderar den starkt till alla som är på jakt efter en bra mascara.. Kolla även in Covergirls hemsida för fler prudukter och tips..

Love Sara!!

Torsdag morgon

Vilken morgon det var idag alltså.. Inte för att det hände så himla mycket, men det kändes så himla lång.. Väckte töserna som vanligt vid 7am, så de kunde gosa lite med sin mamma innan det var dags för dem att klä på sig, borsta tänderna och äta frukost.. Jag brukar försöka åtminstone ha kommit in i bilen med ungarna innan 8am då skolan börjar vid 8:15am, men idag gick det bara inte.. Varenda morgon säger jag till dem att de måste vara snabbare för annars kommer de komma försent till skolan, men inte förändras något.. Idag kom vi inte hemifrån föräns klockan redan var 8:15am och det är inte bra alls.. Det innebär ju att de är sena och det är något jag verkligen inte gillar.. Känner mig som en dålig aupair då, även fast jag vet att jag gjort allt jag kan för att faktiskt få iväg dem i tid..

Hur som helst, så kommer förhoppningsvis resten av dagen att se bättre ut.. Nu är ungarna i skolan, så jag får några timmar nu mitt på dagen för mig själv då jag bara kan slappa.. Sen i eftermiddag när barnen kommit hem igen blir det läxor och ännu lite senare ska jag och lilltjejen samt en av hennes kompisar åka på konsert.. Min värdmamma har nämligen köpt biljetter till "the Cheetah Girls - One World Tour", så det är den vi ska se/lyssna på.. Det ser jag faktiskt fram emot, för även fast de är en grupp som mest riktar sig mot barn så tycker jag att deras musik är riktigt bra.. Jag har sett alla filmer med dem och jag skäms inte för att medge att jag tycker om deras låtar.. Lyssnar man på texterna så är de riktigt fina och det finns faktiskt en hel del budskap om livet i dem.. Bara lyssna på texten till låten här nedan så tror jag ni fattar vad jag pratar om..


Adrienne Bailon (Channel from the Cheeta Girls) - What If

Jaja, hörs och syns!!

Visa dagar är värre än andra

Okej, nu när jag skriver detta så är det mitt i natten i Sverige, men här är klockan "bara" runt 10pm (alltså runt 22.00 för den som inte förstod).. Så, nu till eftermiddagen och kvällen.. Hämtade som vanligt ungarna från skolan vid 2.30pm och sen åkte vi hem.. Tycker verkligen inte om onsdagar för de är alltid så stressade efter ungarna slutat skolan.. De har bara ungefär en timme på sig att äta ett snack och göra så mycket läxor de hinner, innan det är dags för hebreskolan.. Där spenderas två timmar och efter de kommit hem därifrån har de bara 40 minuter att äta middag, byta om till simkläder och göra lite mer läxor om de inte hann klart tidigare.. Mellan 6.45pm och 8.15pm har de simträning och sen blir det snabbt in i duschen, äta efterrätt och göra färdigt läxorna innan sängen.. Uscha, för onsdagar alltså.. Önskar att de inte fanns, eller åtminstone att ungarna inte hade så mycket att göra på en och samma dag.. Dagen görs ju knappst bättre heller då ungarna håller på och bråkar och gnäller hela tiden..

Ja, som ni kanske förstått av detta inlägg och övriga från idag, så har jag ju inte haft världens bästa dag direkt.. Kan ju lugnt säga att jag har haft bättre, men det är bara att ta nya tag till imorn.. Efter en god natts sömn borde jag vara redo att anta morgondagens utmaningar, vilka de än må vara..

Of for a better tomorrow!!

Detta dumma land

Känner bara att jag måste skriva av mig lite nu, i och med den frustrerande händelse som jag upplevde denna morgon.. Dagen började helt okej och allt, med att ungarna gick upp utan problem och jag fick iväg dem till skolan i god tid och allt, men sen gick det ju rakt utför.. Varför kanske ni undrar nu?? Jo, det är för att idag hade jag planerat att åka iväg för att förnya mitt amerikanska körkort, men tji fick la jag när jag kom dit.. Jag har försökt sammanlagt fyra gånger och alla gånger var det något.. Första gången var det för att deras datasystem hade kraschat, andra gången var det för att det var alldeles för lång kö så jag var tvungen att åka bara för att hinna hämta upp töserna från skolan och tredje gången var hela stället stängt, så då gick det ju inte heller..

Så till dagens försök och jag blir så irriterad bara jag tänker på det.. Jag åker dit vid 9am tiden och säger till de i receptionen att jag vill förnya mitt körkort.. De ger mig en papperslapp som jag måste fylla i med information om mig själv och sen ställer jag mig i nästa kö.. Där ber de mig att ta fram mitt pass och två andra identifikationer och sen går jag till nästa kö.. Där får jag sen reda på att bara för att jag bytt från au pair-visum till turist-visum, så kan jag inte skaffa något mer körkort här i Staterna.. Fy fasiken alltså, för detta dumma land ibland alltså.. Allting ska hela tiden vara så himla byråkratiskt och bla bla bla.. Så nu bara för att jag inte kan få något nytt amerikanskt körkort måste jag fixa ett nytt internationellt ett, men det löser då bara halva problemet.. Andra delen av hela skiten är att jag inte kommer kunna köra töserna till deras simträning mer.. För att göra det måste man ha ett amerikanskt körkort och det räcker inte med ett internationellt..

Jaja, får väl försöka tänkte positivt och i alla fall var glad över att så fort jag fått mitt nya internationella körkort, så kan jag i alla fall köra helt vanligt.. Dessvärre kommer det ta minst två veckor innan jag har det, men det överlever jag förhoppningsvis.. Det är dagar som dessa som jag bara vill åka hem till Sverige igen.. Usch och fy!!

En frustrerad och irriterad Sara..

The weirdest thing ever

Klockan 2pm igår fick jag nog världens lustigaste samtal från min värdmamma.. Det första hon frågar är om polisen har ringt hem till oss.. Jag svara självklart "nej", för det hade de inte gjort.. Sen kommer nog det mest "komiska" med hela samtalet, så jag får nog ta och citera min värdmamma här (kommer dock inte nämna några namn):

"Oh, okej.. Well, I gott a call from --- and she said that there is a bomb threat
toward Markham and that they have relocated all the kids to a nearby
church.. You have to go and pick up --- now!!"

Jag blir ju helt stum och tror först att det är någon form av skämt, men när min värdmamma säger till mig att jag måste åka nu på en gång och hämta upp den stora tösen från skolan.. Jag frågar då om jag måste hämta upp lilltjejen också, men det skulle jag inte (Markham är för 5 - 8 klassare och Point Road är för 1 - 4 klassare).. Jag sätter mig i bilen och kör i illfart till kyrkan och när jag kommer fram dit ser jag blåljusen precis överallt.. Går fram till skolans sekreterare och frågar vad det är alla pratar om för bombhot och då talar hon om för mig att någon hade skrivit "BOMB @ 2.40pm" inne på en av pojktoaletterna.. De hade ingen aning om vem, men självklart ringde de ju genast till polisen när de såg detta och evakuerade alla ungarna.. Ungarna själva verkade dock inte bry sig så mycket om det hela, utan trodde att det bara var någon som ville spela skolan ett elakt skämt.. Seriöst vilka knäppisar det finns i världen alltså.. Jag menar, det är ju rätt allvarligt när någon skriver "bomb" på en vägg..

Jaja, på kvällen sen fick vi i alla fall reda på att polisens specialstyrkor hade sökt igenom hela skolan, från golv till tak, med bombhundar.. Jag vet inte om de gör en fågel utav en fjäder, men känns i alla fall tryggt att de inte hittade någonting..

Bye for this time!!

Inget viktigt egentligen, men ändå

Precis som jag skrev i fredags så kom Tina över på kvällen, efter att hon hade slutat jobba.. Vi drog till "Blockbusters" och hyrde en film och tog även en sväng till mataffären och inhandlade godis och annat gott.. Filmen vi valde var "the Other Boleyn Girl" och den var riktigt bra.. Vissa delar av filmen var lite sorgliga så som vanligt när jag ser en sorglig film föll en tår ner för min kind, men det betyder ju bara att filmen är så bra att man lever sig in i den ;P I säng blev det inte föräns efter 1am eller nåt sånt..

Lördagen var det ju meningen att vi skulle gått upp någorlunda tidigt och åkte iväg till IKEA vid 10am tiden, men så blev det inte riktigt.. Sov lite längre än planerat och det var väldigt skönt.. Hur som helst så kom vi i alla fall iväg och när vi kom fram gick vi runt och kollade lite på allt och inget och sen gick vi till restaurangen ochåt köttbullar med potatismos och lingonsylt.. Inte lika gott som mammas version hemma i Sverige, men det funkar ;P Kollade runt lite till och sen tog vi oss ner till den delen av IKEA där man kan köpa på sig svensk mat.. Jag fick med mig en "Paradis"-ask, två "Marabou"-chokladkakor, en påse "Ahlgrens Bilar" samt en rulle "Ballerina"-kex.. Mums!! När vi var klara på IKEA körde jag hem Tina till henne igen och sen spenderade jag resten av eftermiddagen och kvällen framför tv:n och bara degade..

I söndags hände inte mycket alls.. Tog en dusch, städade lite och tog det lugnt fram tills min värdmamma och barnen kom hem igen vid strax efter 5pm.. Lagade middag till dem och sen la jag mig i min säng och kollade på film, innan jag vid 10pm tiden kröp ner för att sova..

Gårdagen och dagen idag har det inte hänt något och inte lär det göra det heller.. Vardargarna ser ju alltid likadana ut och de är alltid lika tråkiga.. Jaja, det får man ju leva med antar jag..



"Paradis"-askar och glögg från Herrljunga :D

See ya!!

Kort sammanfattning

Okej, ska försöka att inte vara allt för långrandig med detta inlägg, eftersom en viss liten Jeanette har klagat på att jag skriver alldeles för långa sådana.. Ska ta det hela i punkt form och se om jag kan på så vis kan korta ner dagens inlägg lite..

1. I tisdags var det som sagt då val för president här i Staterna och till min och många andras stora glädje valde amerikanerna demokraternas kandidat Barack Obama till nästa president.. Amerikanerna kanske inte är så dumma som de ger sken av att vara ;P

2. Körde min värdfamilj till flygplatsen i Newark i onsdags eftermiddag (runt 1.30pm tiden) och efter det var denna arbetsveckan slut för min del.. Hade inga större problem att hitta dit, för det var skyltat hela vägen, men på vägen hem körde jag lite fel.. Lösta sig som tur snabbt..

3. Lämnade in min lilla bil på verkstaden idag för att byta ut fläkten samt något som här kallas för "general check-up".. Innebär i stor sett precis vad det heter.. Hela bilen kollas över så att den funkar som den ska och är körduglig..

4. Tina ska kanske komma hit till mig ikväll och hålla mig sällskap.. Hon ska även eventuellt sova över, då vi ska till IKEA relativt tidigt imorn.. Får se hur kvällen artar sig, men som det ser ut blir det en film och massa godis och god dricka..

Hm.. Ja, jag tror det var allt viktigt för denna gången, så då håller jag mig till det.. Hoppas det inte blev för långt i alla fall Jeanette ;D

XOXO

Election Day!!

Japp, det är sant.. Det är idag som det amerikanska folket ska bestämma vem som kommer bli deras nästa president.. George W Bush kan som tur är inte bli omvald, utan det står mellan republikanernas kandidat John McCain och demokraternas kandidat Barack Obama.. Jag hoppas att Obama vinner, för jag har tröttnat på det idiotiska styret av republikaner..
Se bara var Bush-regimen har ställt till med.. Man hoppas verkligen att amerikanerna tar sitt förnuft till fånga och inser att de kör ner sitt eget land i skiten om de inte stoppar dessa dumheter nu.. McCain kommer bara fortsätta på samma spår som Bush redan påbörjat.. Han stöttade ju för skutsingen Bush 90% av gånger som Bush ville genomföra någon ny dumhet.. Det måste väl ändå säga något till folk?? Jaja, finns inte mycket jag kan göra åt det förutom att hålla tummarna.. Imorn får vi reda på hur det hela gick och det kommer bli intressant att se..

GO OBAMA!!

Helgens inköp

Japp, det blev lite shopping denna helgen också och detta blev vad jag hittade:


T-shirt från "Heritage 1981".. Passar ju rätt så bra på mig ;P


Trosorna från "Aerie", vinterskorna från "WetSeal" och skjortan samt den rosa scarfen från "Express"..


Tunika från "Fossil"

Mycket glad över alla mina inköp som vanligt :D

See ya!!

Vad jag gjort..

Helgen som gick blev inte riktigt som planerade, men den blev lyckad ändå.. Fredags kvällen spenderades hemma framför tv:n med mig själv.. Kollade på reprisen av "America's Next Top Model - Cycle 11" och sen var jag så trött att jag gick och la mig.. Lördagen jobbade jag från 7.15am till 8.00pm, så det blev en lång dag.. Gjorde visserligen inte så mycket så det var rätt lugnt, men uscha för att jobba så länge ändå.. Åt middag med min värdmamma och ungarna och sen åkte jag hem till Tina och kollade på film och bara snackade.. Egentilgen skulle jag åkte iväg på "Halloween-party" i Atlantic City, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.. Hade ju en lyckad kväll ändå, så det gjorde inte så mycket.. Åkte hem runt midnatt och gick och la mig..

I söndags jobbade jag lite mellan 9.30 - 11am och sen var jag fri att göra vad jag ville.. Tog en dusch och sen åkte jag och hämta upp Tina runt 12pm tiden.. Styrde bilen mot Freehold mall för lite shopping och det är ju alltid kul.. Vi var där i några timmar och sen åkte vi till Monmouth mall och gick på bio.. Vi såg "Pride & Glory" och det var ju ingen jätte hit direkt.. Vet inte bara om det var jag som var trög, men hade lite svårt att hänga med i alla svängar hela tiden samt att jag störde mig rätt mycket på att film musiken ibland var så hög att man inte kunde höra vad karaktärerna sa till varandra.. Riktigt irriterande, men jaja.. Tidig säng blev det sen i alla fall på kvällen..

I helgen var det också dags att gå över till vintertid här i USA.. Förra helgen var det Europa och nu var det ju då alltså dags för Amerika också.. Skönt med en extra timmes sömn var det i alla fall, så "hurra" för det ;P Något annat jag också vill hurra för är att jag bara jobbar måndag, tisdag och halva onsdag denna veckan.. Kommer ha hela huset för mig själv från onsdag eftermiddag till någon gång på söndag, för min värdfamilj åker på semester till Chicago.. Så otroligt skönt det kommer bli..

Sara

RSS 2.0